Igor Zjakić

Igor Zjakić

izv. prof. dr. sc.

Stručna praksa

Stručna praksa se do daljnjeg neće obavljati.

Sve vezano za stručnu praksu odvija se na konzultacijama.

Osnovno za stručnu praksu je da student sam pronalazi firmu za stručnu praksu. U firmi student prije dolaska na konzultacije mora vidjeti sa čim se firma bavi, kakve imaju strojeve, što će raditi itd.
Nakon skupljenih informacija student dobija dozvolu za stručnu praksu na obrascu iz referade.
Prije početka obavljanja stručne prakse potrebno je riješiti osiguranje u referadi.

Nakon obavljene stručne prakse piše se dnevnik rada na obrascu skinutog s weba. Dnevnik rada se piše za svaki radni dan kratko i jasno što se radilo i naučilo.
Na obrascu treba dobiti potvrdu firme da je praksa napravljena (potpis i pečat), a zatim mi se potrebno javiti da potvrdim uredno obavljanje stručne prakse.
Kako su primjećeni problemi prilikom obavljanja stručne prakse (dobivanje potpisa bez rada, skraćeni rad, nerad i sl.) studentska udruga E-student tražila je da se posveti više pažnje obavljanju prakse pa molim da dolje navedeni tekst pažljivo pročitate prije nego dođete na potpis obrasca.

Još čitati… do kraja..

Molim studente pa pazite na vrijeme obavljanja stručne prakse da se ne zakasni. Obavljanje prakse je 20 radih dana po 8h, dakle skoro mjesec dana rada. Bez obavljanja prakse nije moguće braniti završni rad.

Logirajte se za pristup sadržaju.

Komentiraj